2011. február 10., csütörtök

Pályázat



Na de nem akármilyen. Mert mi írjuk ki, Micivel. Ha már kreatív bloggerek vagyunk, csináljunk is valami kreatívat.
Szóval. Bűbájos tündéri rövidke tavaszi mese kerestetik. A beküldött mesékhez keresünk illusztrációkat is, mindenki ahhoz a meséhez illusztrálhat, amelyik a legközelebb áll a szívéhez. Vagy történhet épp fordítva is. Egy megtetszett illusztrációhoz is lehet írni mesét. A beküldött munkák felkerülnek a blogra, és szavazásra bocsátjuk őket. A nyertes párost pedig megjutalmazzuk, méghozzá kollektívan. Ezúton várjuk a többi kreatív blogger felajánlását az első díjra (persze, ha díjaznátok a többi mesét, azt is lehet). A felajánlásokat is közzétesszük itt. Így mindenki boldog lesz.
A pályázat feltételei: 1. csak szívvel-lélekkel pályázz 2. tedd ki a blogodra, hogy hol pályázol vagy hol ajánlasz fel díjat 3. és linkeld be a blogodra mesetavilagba.blogspot.com oldalt.
A pályázat és a díjfelajánlás beküldési határideje 2011. március 31.

Szeretettel várunk mindnyájatokat!

6 megjegyzés:

Szera írta...

Szerintem benevezek egy illusztrációval! Nagyon tetszik az ötlet! :)

Kolozsi Angéla írta...

De jó, de jó! Szeretek pályázni! :) Gondolkodom!

Belinda írta...

Húha, húha! Ez nagyon tetszik, szeretnék én is pályázni mesével! Szóval tavaszi-szép mese legyen (biztos nem lehetne egy icipici vámpír sem, mondjuk ábrándos fekete szemekkel és lelkében meghasonlással, mert imádja a tejet, és ezt nem meri bevallani a többi vámpírgyereknek? Vagy egy türkizzöld virágsárkány, akit a virágtündérek mindig elkergetnek, és ezért rengeteget sír, míg végül kiderül, hogy...) Na jó, ha nem, hát nem! :)

schall eszter írta...

Én is szívesen illusztrálok... írjon, akinek van meséje. :-)

Feszter írta...

Nagyon jó ötlet! Én meg fölajánlok egy díjat ;)
(pár nap, és megy a mél)

Nóra és Mici írta...

Jaj, de örülünk nektek!
Sajnos a vámpírok, sárkányok és barátaik nem tartoznak hozzánk. De igazán tüneményes meséket (szubjektív a kategória...) szívesen várunk.